Natacha Forceville & Vannessa Van Hoey

Natacha & Vannessa volgden samen de kappersopleiding op het KTA te Dendermonde. Na deze opleiding succesvol te beƫindigen, volgde nog een specialisatieopleiding aan het PIHS te Gent.

Na hun opleiding gingen ze beide aan de slag bij Dirk De Witte, waar ze acht jaar lang alle knepen van het vak in de praktijk konden leren.

Tijdens de volgende zes jaar heeft Vannessa gewerkt voor Kapsalon Van Lokeren en ging Natacha naar Diverso te Antwerpen. De dames bleven contact houden en begonnen stilaan te dromen over een eigen zaak.

Op 1 oktober 2010 was het dan eindelijk zover. Kapsalon Hairfashion zag het levenslicht. Sinds de start van hun eigen salon, hebben Natacha en Vannessa niet stilgezeten.

Elk jaar worden er diverse opleidingen gevolgd. Onder andere de "Education Color" van Kevin Murphy werd gevolgd en ook Education Cut van Eleven Australia heeft de dames weer extra finesse en kennis geleverd.

Waar beide ook zeer fier op zijn, is dat zij ook Keratine behandelingen kunnen voorzien.

Bij Hairfashion wordt gewerkt met top kappersproducten en het beste materiaal. Ben je nog niet zeker van je snit of kleur? Deze topkapsters staan je met het beste advies bij!

Placeholder image Placeholder image Placeholder image Placeholder image Placeholder image